BLU C816105400L batterij,Vervangen Telefoon accu voor BLU C816105400L

http://www.batterij-pc.nl/
Als u opzoek bent naar het beste merk nieuwe BLU C816105400L Telefoon accu tegen de laagste prijs, bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids- en compatibiliteitseisen . BLU Energy X E010Q compatible Telefoon accu / batterij. Wij bieden de hoogste kwaliteit Telefoon accu tegen de laagste prijs , het hoogste niveau van service en het veilige .

Batterij BLU C816105400L - 4000mah - 3.8V - Li-polymer

Batterij BLU C816105400L

 • Merknaam: BLU ACCU
 • Type: Li-polymer
 • Batterijcapaciteit: 4000mah
 • Batterijvoltage: 3.8V
 • Kleur: Zwart

Deze BLU C816105400L laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

Deze BLU C816105400L laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

BLU Energy X E010Q

laptop batterij

Hoe levensduur van de batterij BLU C816105400L te verlengen ?

1. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Be?indig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
2. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de BLU C816105400L batterij.
3. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de batterij BLU C816105400L en de Telefoon zelf.
4. Probeer nooit een accu BLU Energy X E010Q of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
5. Laat de BLU C816105400L accu niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
6. Bewaar de BLU C816105400L accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C) .Batterie ordinateur portable au moins 20% de réduction Welke vraag of hulp over BLU C816105400L, neem dan gerust contact met ons op door info@batterij-pc.nl!

 


Telefoon accu it
batterij Telefoon jp
Telefoon accu's pl
akku Telefoon de
Telefoon batterij es
batterij van de Telefoon ru

 

Accu voor MOTOROLA SNN5970A, Koop MOTOROLA Moto G4 Telefoon accu

http://www.batterij-pc.nl/
Als u opzoek bent naar het beste merk nieuwe MOTOROLA SNN5970A Telefoon accu tegen de laagste prijs, bent u bij ons aan het juiste adres. Batterij-pc.nl bieden de hoogste kwaliteit Telefoon accu tegen de laagste prijs , het hoogste niveau van service en het veilige . Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids- en compatibiliteitseisen . SNN5970A compatible Telefoon accu / batterij.

Batterij MOTOROLA SNN5970A

Batterij MOTOROLA SNN5970A - 3000mAh / 11.4 Wh - 3.8V - Li-ion

korting tot 30%, SLA OP € 7.28

 • Merknaam: MOTOROLA ACCU
 • Type: Li-ion
 • Batterijcapaciteit: 3000mAh / 11.4 Wh
 • Batterijvoltage: 3.8V
 • Normale prijs: € 24.27
 • Onze prijs: € 16.99
 • Contact: info:batterij-pc.nl

Deze MOTOROLA SNN5970A Telefoon accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

Deze MOTOROLA SNN5970A Telefoon accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

Motorola Moto G4
Motorola Moto G4 Plus laptop batterij

Lang leve je Telefoon accu MOTOROLA SNN5970A

Alle lithium-ion Telefoon accu's verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je MOTOROLA SNN5970A batterij aanzienlijk verlengen.

1. Trek hem niet helemaal leeg
Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.

2. Houd MOTOROLA SNN5970A accu koel.
Bewaar de MOTOROLA Moto G4 accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de Telefoon accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.

3. Gun batterij voor MOTOROLA SNN5970A wat rust.
Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.

4. Minder hardware.
Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen.

5. Minder helderheid.
De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen.

 


Telefoon accu it
batterij Telefoon jp
Telefoon accu's pl
akku Telefoon de
Telefoon batterij es
batterij van de Telefoon ru

 

goedkoop APPLE A1664, Koop APPLE A1664 Telefoon accu's

http://www.batterij-pc.nl/

Batterij APPLE A1664 - 7306mAh - 3.82VDC - Li-ion

Batterij APPLE A1664

 • Merknaam: APPLE ACCU
 • Type: Li-ion
 • Batterijcapaciteit: 7306mAh
 • Batterijvoltage: 3.82VDC
 • Kleur: Zwart

Deze APPLE A1664 Telefoon accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

Deze APPLE A1664 Telefoon accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

Apple iPad Pro 9.7

batterij APPLE A1664 Bij ons koopt u gegarandeerd de Goedkoopste Accu APPLE A1664. Batterij-pc.nl de grootste accu APPLE A1664 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe APPLE A1664 batterij, goedkope, snelle levering, goede service.

laptop batterij

Waarom u uw APPLE A1664 Telefoon batterij bestelt op batterij-pc.nl?

Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

Quality Assurance: Al onze producten waaronder APPLE A1664 accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

Lage Prijs Garantie: Goedkope Telefoon batterij voor APPLE A1664. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

Batterie ordinateur portable au moins 20% de réduction

 Welkom bij batterij-pc.nl, Aankoop van batterijenadapters en elektronische producten, goede en lage Prijs! Wij bieden een groot assortiment Telefoon accu's en adapters voor bijna alle Telefoons. Vul simpelweg het modelnummer of partnummers in en u krijgt direct de resultaten van de producten die wij aanbieden die compatibel zijn met uw Telefoon. De accu / batterij is van prima kwaliteit uiterst betrouwbaar en past gegarandeerd in je Telefoon. 
Welke vraag of hulp over APPLE A1664, neem dan gerust contact met ons op door info@batterij-pc.nl!

 

 


Telefoon accu it
batterij Telefoon jp
Telefoon accu's pl
akku Telefoon de
Telefoon batterij es
batterij van de Telefoon ru

 

Help, allerlei toetsenbord problemen oplossen

Help, je toetsenbord werkt niet meer goed! Tijdens het typen komen er bijvoorbeeld andere tekens op het scherm dan je ingetikt hebt. Wat te doen als het toetsenbord ineens vreemd functioneert en zelfs een ander toetsenbord het probleem niet verhelpt? Naast de muis is het toetsenbord het belangrijkste besturingselement van je computer, dus als daar iets niet lekker loopt, merk je het onmiddelijk, en dat gaat snel irriteren. We hebben een problemen en oplossingen op een rij gezet.

01 Opeens andere tekens

Misschien is het je weleens overkomen dat je aan het typen was en je toetsen plotseling een andere functie leken te hebben. Het vraagteken gedraagt zich als een = en een backslash is veranderd in een <. De oorzaak is zeer eenvoudig: het toetsenbord is overgeschakeld naar een andere taalversie.

Dit gebeurt vaak per ongeluk omdat de toetsencombinatie hiervoor zich bevindt op de plek waar je vaak met je handen op het toetsenbord rust. De combinatie Ctrl+Shiftzorgt ervoor dat er een andere taalversie voor het toetsenbord wordt gekozen. De oplossing is dan ook net zo eenvoudig: door te drukken op Ctrl+Shift functioneert het toetsenbord weer normaal. Je kunt dit probleem helemaal voorkomen, door slechts één taal en één toetsenbordindeling te behouden. De combinatie Nederlands als taal en Verenigde Staten (internationaal) voor de toetsenbordindeling is het meest gangbaar (zie ook kader Toetsenbordindeling).

Om deze instelling te veranderen, ga je naar het Configuratiescherm en klik je onder Klok, taal en regio op Toetsenborden en andere invoermethoden wijzigen > Toetsenborden wijzigen. Klik hier op Nederlands onder Toetsenbord en vervolgens op Verwijderen. Verwijder op die manier elke indeling behalve Verenigde Staten (Internationaal). Het toetsenbord kan nu niet meer overschakelen naar een andere indeling.

02 Speciale leestekens en 'dode toetsen'

Speciale leestekens als trema's en accenten (de zogenoemde diakritische tekens) kun je over het algemeen invoeren door dubbele of enkele aanhalingstekens te typen, gevolgd door een klinker. Na het leesteken houdt het toetsenbord even in (de zogenaamde 'dode toets'), om afhankelijk van de daaropvolgende toetsaanslag te besluiten wat er moet gebeuren. Niet iedereen vindt dat prettig. Wie veel teksten met aanhalingstekens typt, moet zich bijvoorbeeld altijd bewust zijn van wat de computer er, afhankelijk van de toets die volgt, van zal maken: een leesteken of een accent. Je denkt een aanhalingsteken en een e te typen ('e) en krijgt een é. Sommige mensen gebruiken daarom nog steeds Alt-toetscombinaties om speciale tekens op te roepen (zoals Alt+130 voor é).

Het 'geheim' van de dode toets zit in de toetsenbordindeling (zie ook kader Toetsenbordindeling):

 • Het toetsenbord zónder dode toets krijgt u met de indeling: Verenigde Staten
 • Het toetsenbord mét dode toets krijgt u met de indeling: Verenigde Staten (Internationaal)

Deze taal- en landinstellingen kun je wijzigen via het Configuratiescherm, of als volgt: ga naar Start , typ uitvoeren' druk op Enter en tik: control intl.cpl,,2 gevolgd door opnieuw Enter.

Ga naar het tabblad Toetsenborden en talen en druk op de knop Toetsenborden wijzigen. Ga naar het tabblad Algemeen.

Onder Geïnstalleerde services zie je nu welke toetsenbordinstellingen je al ter beschikking hebt. Voeg toe wat je eventueel mist – en verwijder vooral wat je niet nodig hebt! Je kunt ze altijd opnieuw installeren als je ze mist.

Controleer of onder Standaard invoertaal de taal/indeling-combinatie geselecteerd is die je wil gebruiken en klik op Toepassen / OK.

Sneltoetsen

Soms kan het handig zijn meerdere services geïnstalleerd te hebben, en soms blijk je er gewoon plots om onverklaarbare reden mee opgescheept. Wil je wisselen tussen verschillende geïnstalleerde 'standaard invoertalen', dan hoeft dat gelukkig niet per se via de bovenstaande route – het kan dat ook via sneltoetsen:

 • Wisselen van invoertaal: linkerAlt+Shift
 • Wisselen van toetsenbordindeling: linkerCtrl+Shift

03 Shift-toets blijft actief na eenmaal indrukken

Normaal gezien houd je de Shift-toets ingedrukt wanneer je een hoofdletter wil typen. Het kan echter ook zijn dat je, wanneer je de Shift-toets eenmaal indrukt, ook een hoofdletter produceert wanneer je Shift allang hebt losgelaten. Hoor je daar ook nog een kort piepje bij, dan is de functie Plaktoetsen ingeschakeld. Dit gebeurt automatisch als je vijf keer achter elkaar op de Shift-toets drukt (je moet daarvoor nog wel even op Ja klikken, maar in het heetst van de strijd kun je dat per ongeluk gedaan hebben). De oplossing is heel eenvoudig: druk nog vijfmaal op Shift en de functie wordt weer uitgeschakeld. Deze functie zit zowel in elke Windows-versie, van XP tot en met Windows 10. Je kunt de functie ook permanent uitschakelen.

Je schakelt de functie uit door te bladeren naar Configuratiescherm / Toegankelijkheid / Toegankelijkheidscentrum / Het toetsenbord eenvoudiger in het gebruik maken. Daar verwijder je het vinkje bij Plaktoetsen inschakelen.

04 Multimediatoetsen functioneren niet

Je hebt Windows opnieuw geïnstalleerd of geüpdatet en plotseling werken de toetsen niet meer waarmee het volume kunt regelen, je mailprogramma kunt starten, etc. De reden hiervoor is dat er waarschijnlijk specifieke stuurprogramma's horen bij je toetsenbord die de functies van deze toetsen definiëren. Ga naar de site van de fabrikant en download de stuurprogramma's voor het toetsenbord opnieuw.

05 Toetsenbord (en muis) reageert niet na aansluiten

Dit probleem komt steeds minder voor omdat vrijwel alle muizen en toetsenborden tegenwoordig een usb-aansluiting hebben, in plaats van het oude PS/2-systeem. Heb je echter nog wel een PS/2-muis en -toetsenbord, en reageren deze niet meer nadat je ze opnieuw hebt aangesloten, controleer dan of je de muis niet in de aansluiting voor het toetsenbord hebt gestoken en vice versa. Op kleur na zijn het namelijk identieke stekkers.

06 Ontbrekende letters

Je maakt opeens opvallend veel tikfouten in de teksten die je produceert. Bij nader onderzoek blijkt dat je vaardigheden niet zijn afgenomen, maar dat het toetsenbord bepaalde aanslagen niet registreert. Gaat het telkens om dezelfde toets, dan is óf de toets defect óf er zit vuil tussen (even de toets eruit wippen indien mogelijk en schoonmaken). Gaat het steeds om een andere letter en heb je een draadloos toetsenbord, dan is het hoogstwaarschijnlijk tijd om de batterijen te vervangen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons.

Mijn computer is te langzaam hoe om het op te lossen

Bijna alle computergebruikers hebben eerder of later een langzame computer geconfronteerd. De computer is te traag en niemand kan wachten. Nu willen we u zo veel mogelijk oplossingen bieden om uw computer te verzorgen.

Wat maakt een computer traag?

Om te kunnen achterhalen waarom de computer precies langzaam is, is het eerst belangrijk om te weten wat er precies traag gaat. Want:

 • Start de computer traag op?
 • Of reageert de computer juist langzaam op muis en toetsenbord?
 • Of is de computer traag met internetten?
 • Of is het juist het afsluiten wat tergend langzaam gaat?

En het zal u wellicht niet verbazen dat het ook een combinatie van dingen kan zijn, waardoor de pc in zijn geheel traag lijkt en misschien zelfs ook wel is.

Kortom: het traag zijn van een computer zal zelden in een paar minuten op te lossen zijn.

Maar laten we beginnen met de bovenstaande punten eens één voor één langs te lopen, en bekijken wat de mogelijke oorzaken zijn en hoe u het mogelijk kunt oplossen.

Traag met opstarten

Een computer kan best heel traag opstarten, maar zodra hij eenmaal opgestart is prima werken. Wat uw pc in dat geval traag maakt is, een te groot aantal programma's die tegelijk met Windows opgestart worden, en die op de achtergrond actief zijn.

Een virusscanner bijvoorbeeld, is een programma dat actief moet zijn op de achtergrond, wanneer u wilt dat uw computer continue en actief beschermd wordt tegen virussen.

Anders is dat met programma's die alleen maar, elke keer als u de computer opstart, controleren of er updates zijn voor het programma. Dat is voor de meeste programma's absoluut niet nodig.

Veruit de meeste van deze programma's die mee starten kunt u dan ook met een gerust hart verwijderen. Bijvoorbeeld met behulp van de optie Opstarten in CCleaner.

Maar uiteraard kunt u dit probleem tevens oplossen via het tabblad Opstarten in MsConfig.

De computer reageert traag

Het kan ook prima zijn dat een pc best nog redelijk snel opstart, maar dat de pc traag reageert op alles. Met andere woorden: wanneer u ergens op klikt met de muis, een programma opstart, de pc een bewerking laat uitvoeren of iets intypt op het toetsenbord, lijkt het eeuwen te duren voordat de computer wat lijkt te gaan doen.

Wanneer een computer vooral traag reageert, dan moet u als eerste eens een blik werpen op het lampje in de behuizing van uw computer dat de activiteit van de harde schijf aangeeft. Als dit lampje bijna constant aan het branden is wanneer u de computer wat laat doen, dan geeft dat aan dat de harde schijf bijna constant ratelt. Hetgeen betekent dat de computer een tekort heeft aan intern geheugen.

Want zodra een computer intern geheugen tekort komt, zal de computer de harde schijf gaan gebruiken om gegevens te parkeren. Gegevens die nodig zijn om de opdracht waar uw computer mee bezig is uit te kunnen voeren.

Of uw pc inderdaad intern geheugen tekort komt, kunt u vlug zien via het tabblad Prestaties in Taakbeheer. Taakbeheer start u door de toetsen Ctrl-Alt ingedrukt te houden en vervolgens op Del(ete) te drukken.

Maar omdat een harde schijf aanzienlijk langzamer is dan intern geheugen, zal het de computer enorm vertragen wanneer de computer gebruik moet maken van de harde schijf om gegevens te parkeren.

Dit betekent overigens niet per definitie dat er te weinig intern geheugen in uw computer zit. Zeker niet wanneer een pc voorheen altijd naar tevredenheid gepresteerd heeft, een ineens langzaam is geworden.

Dan is het heel vaak gewoon een slecht geprogrammeerd programma dat er de oorzaak van is dat het intern geheugen als het ware volloopt. En zo'n slecht geprogrammeerd programma is veelal een virus, of andere malware zijn die zich toegang verschaft heeft tot uw pc.

Dat is vrijwel zeker het geval wanneer naast het geheugengebruik ook het processorgebruik behoorlijk hoog is.

Om er snel achter te komen wat de werkelijke oorzaak is van het traag werken, is het slim uw computer als eerste op virussen, spyware en andere malware te controleren.

Wanneer uw computer virusvrij is, pas dan zou te weinig geheugen wel eens de oorzaak kunnen zijn van traagheid.

Traag bij het gebruik van internet

Wat u ook kan gebeuren is, dat uw computer normaal opstart en normaal gesproken best snel werkt, totdat u gaat internetten.

Dat zodra u Internet Explorer of een andere webbrowser opstart, alle snelheid ineens uit uw computer verdwenen lijkt te zijn, waardoor webpagina's maar langzaam getoond worden en onderdelen en plaatjes maar tergend langzaam laden. Over filmpjes nog maar te zwijgen.

Wanneer u precies dat probleem hebt, dan is:

 • Of de webbrowser de veroorzaker van het trage internet.
 • Of uw internetverbinding.

Of uw webbrowser de veroorzaker is van het traag zijn van het internet, kunt u eenvoudig controleren door een andere webbrowser op uw computer te installeren en deze te gebruiken. Wanneer het traag internetten daarmee ineens lijkt te zijn opgelost, dan is de webbrowser die u voorheen gebruikte de oorzaak van het trage internet.

Vaak is dat dan vooral te wijten aan veel troep zoals toolbars die zich in je webbrowser genesteld hebben.

Blijft de internetverbinding ook traag, terwijl u een andere webbrowser gebruikt, dan is de kans groot dat het probleem in de internetverbinding zelf zit.

Wanneer u een draadloze internetverbinding hebt, dan is het zinvol uw computer met een netwerkkabel direct op de internetmodem/router die uw van uw internetprovider hebt gekregen aan te sluiten.

Om er zeker van te zijn dat deze test niet per ongeluk door iets anders verstoort wordt, gaat u als volgt te werk:

 1. Zet uw computer helemaal uit.
 2. Haal de stroom van de modem/router.
 3. Sluit de netwerkkabel aan tussen computer en modem/router
 4. Wacht een minuut.
 5. Zet de modem/router weer aan en wacht tot de modem/router volledig is opgestart.
 6. Start uw computer op en wacht tot deze volledig is opgestart.

Zodra de computer volledig is opgestart, start u de webbrowser en gaat u internetten. Gaat het internetten nu wel snel, dan ligt het probleem bij de draadloze internetverbinding en zult u aan het werk moeten om de draadloze internetverbinding te verbeteren.

Blijft het internetten traag gaan, dan is het laatste wat u kunt proberen: de voorgaande test met de netwerkkabel herhalen met een laptop van vriend, familie of buren die geen problemen heeft met het internetten.

Op deze manier kunt u namelijk precies achterhalen of het probleem toch in uw computer zit, of toch echt in de internetverbinding.

Wanneer het probleem van het traag zijn van internet niet aan uw computer ligt, dan zult u de helpdesk van uw internetprovider daarvan op de hoogte moeten stellen. Zij zullen dan ongetwijfeld het probleem voor u op kunnen lossen.

Wat veroorzaakt traag afsluiten?

Dat uw computer traag is met afsluiten kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld:

 1. Bestanden die eerst nog opgeslagen moeten worden voordat het programma afgesloten kan worden.
 2. Een proces dat om wat voor een reden dan ook het afsluiten van de pc vertraagt.
 3. Een harde schijf die op het punt van kapot gaan staat.
 4. Een stuurprogramma of update die het afsluiten van Windows in de weg staat.

Het probleem dat het makkelijkst is op te lossen is het opslaan van bestanden die het afsluiten vertragen. Want dat samen met het afsluiten van programma's kunt u handmatig doen voordat u de computer afsluit.

En als de computer begint met langzaam afsluiten direct nadat u drivers of uw besturingssysteem hebt geüpdate, dan mag u ervan uitgaan dat die nieuw geïnstalleerde update of die nieuw geïnstalleerde driver er de oorzaak van is dat uw computer langzaam afsluit.

Een probleem dat in veel gevallen is op te lossen met behulp van Systeemherstel. Waarbij u de pc in zijn geheel herstelt naar een moment waarop de pc nog wel goed functioneerde.

Overige oorzaken waardoor een pc langzaam wordt

Een computer wordt als vanzelf langzamer naarmate we een computer langer in gebruik hebben. Tenminste, zolang we er niets proberen om het te voorkomen.

1) Windows bewaard

Een computer wordt na verloop van tijd langzaam omdat Windows, maar ook andere programma's, allemaal dingen opslaan en bewaren op uw computer. Zodat, wanneer u nog eens hetzelfde op uw computer doet, diezelfde opdracht sneller uitgevoerd kan worden. Omdat alle benodigde bestanden dan al aanwezig zijn. Maar wanneer er bergen van deze bestanden op uw computer staan, dan kan het uw computer ook gaan vertragen.

Via het programma schijfopruiming in Windows en het opruimen van tijdelijke bestanden en tijdelijke internetbestanden, wordt uw computer geschoond van overbodige bestanden.

2) Virussen en ander kwaadaardig gespuis bevolken uw computer

Een van de belangrijkste oorzaken van het traag worden van de computer is de besmetting met virussen en andere kwaadaardige software, zoals: spyware, Trojaanse paarden en andere malware die gebruik maken van uw computer, zonder uw toestemming en zonder dat u er vanaf weet.

En juist omdat het niet zo in de gaten loopt dat uw computer besmet is met één of meerdere virussen, want het gemiddelde virus wil niet dat het ontdekt wordt, bemerkt u een besmetting met virussen en spyware doorgaans veel te laat en wordt uw computer waarschijnlijk al bevolkt door een hele kolonie virussen, Trojaanse paarden en andere crimineel gespuis.

En dat is vaak voor u als computergebruiker het moment dat u merkt dat uw computer zo traag is geworden. Vaak hebt u dan een aanzienlijk probleem. Want van een flinke besmetting door virussen komt u alleen maar af door het opnieuw installeren van Windows.

3) Stuurprogramma's sturen slecht

Waar we nooit zo bij nadenken, als we nieuwe hardware of randapparaten voor onze computer kopen, is dat daar ook altijd weer software voor nodig is om die nieuwe hardware met onze computer te laten samenwerken. Maar helaas zijn er nog steeds fabrikanten die niet zulke hele beste stuurprogramma's maken voor het onderdeel of het apparaat dat ze leveren.

Met als gevolg dat uw computer merkbaar trager is geworden zodra u het nieuwe apparaat op uw computer heeft aangesloten of het nieuwe onderdeel in uw computer heeft gemonteerd en geïnstalleerd.

Iets wat bij mensen die graag games spelen geregeld voorkomt, is dat het spel op de computer niet vooruit te branden is. Ook dit heeft vaak te maken met stuurprogramma's. Met name het stuurprogramma van de grafische kaart. Maar ook stuurprogramma's van andere computeronderdelen kunnen er de oorzaak van zijn dat een game slecht draait op uw computer.

4) Windows register uitgedijd

Met elk programma dat we op onze computer zetten, wordt het register van Windows weer een stukje groter. En heeft daarmee steeds meer tijd nodig om te laden zodra we de computer opstarten. Maar het meest vervelende is toch wel dat: wanneer we programma's die we niet meer gebruiken van onze computer verwijderen, de toevoegingen van die programma's in het register zelden tot nooit verwijderd worden. Hetgeen betekent dat, wanneer u een programma verwijdert, het register niet in omvang zal afnemen. Maar eerder verder in omvang toe zal nemen zodra u een nieuw programma op uw computer installeert.

Overbodige en niet langer gebruikte vermeldingen in het register van Windows kunt u verwijderen met onder andere het programma CCleaner.

5) Traag door een slecht werkend computeronderdeel

Dat uw computer langzaam is, ligt niet altijd aan software, Windows of virussen. Ook een slecht functionerend onderdeel kan er de oorzaak van zijn dat uw computer langzaam geworden is.

Bijvoorbeeld de ventilator die de processor van uw computer koel houdt werkt niet langer naar behoren. Hierdoor wordt de processor te heet. En wanneer een processor te heet wordt, dan schakelt deze in een noodstand om schade te voorkomen. De computer zal in deze noodstand aanzienlijk trager werken dan normaal.

Maar ook een harde schijf die op het punt van kapot staan gaat, kan ervoor zorgen dat uw computer tergend langzaam wordt.

6) Energiebesparing vermindert de prestaties

Dat de functie Energiebesparing er de oorzaak van is dat een computer langzaam is, komt nogal eens voor bij de gebruikers van een laptop. En vaak zonder dat u er erg in hebt. Omdat fabrikanten van laptops vaak al standaard instellen dat de laptop zo weinig mogelijk stroom moet gebruiken wanneer u op de accu werkt.

Daar is wat voor te zeggen uiteraard. Maar wanneer u gewoon op stroom uit het stopcontact werkt, vertragen deze energiebesparende maatregelen uw laptop alleen maar.

U kunt snel kijken of dit bij uw laptop het geval zou kunnen zijn door via ConfiguratieschermSysteem en beveiliging naar het onderdeel Energiebeheer te gaan.

Conclusie

Na het lezen van dit artikel zult u wellicht ook tot de conclusie gekomen zijn dat er heel wat dingen zijn die uw computer langzamer maken dan u lief is. In veel gevallen is het langzaam zijn van de computer te verhelpen. Maar er zijn ook gevallen waarbij niets lijkt te helpen.

Juist dan is het belangrijk om te onthouden dat het in de meeste gevallen Windows of andere software is die het langzaam worden van de computer veroorzaken. En dat het veel minder vaak voorkomt dat een computeronderdeel er de oorzaak van is dat een computer traag wordt.

Het herinstalleren van Windows biedt dan ook bijna altijd uitkomst wanneer een computer langzaam geworden is, en zal de computer vrijwel altijd zijn oorspronkelijke snelheid teruggeven.

nieuw en kwalitatief hoogwaardig Lenovo ThinkPad T550 T550s W550 W550s 45N1741 45N1742 45N1743 Batterij zal verkopen in batterij-pc.nl

batterij-pc.nl De meeste professionele on-line winkel. Wij biedt inmiddels laptop batterij voor meer dan 6000 verschillende laptopmodellen.
Wij Beloven biedt alleen de beste kwaliteit producten aan, Lage Prijzen, Snelle Levering, 1 jaar garantie, doch uiterlijk binnen 30 dagen, waardoor u met alle vertrouwen kunt winkelen.
Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu's in de batterij-pc.nl shop.

Lenovo ThinkPad T550 T550s W550 W550s 45N1741 45N1742 45N1743 Batterij

Lenovo ThinkPad T550 T550s W550 W550s 45N1741 45N1742 45N1743 Batterij

Merknaam: LENOVO
Type:Li-ion
Batterijvoltage : 11.4V
Batterijcapaciteit: 44WH / 3900mAh

partnummers:
FRU P/N:45N1743 45N1741
ASM P/N:45N1742 45N1740

modellen:
Lenovo ThinkPad T550 T550s W550 W550s Series

Hete producten

HSTNN-LA09 PA-1151-03HH 585010-001 laptop adapter HUAWEI HB416683ECW voor Huawei Google Nexus 6P H1511 H1512 DELL N856P U150P voor Dell Studio 17 1745 1747 1749 serie
TOSHIBA PA5157U-1BRS voor Toshiba Satellite E45T E45T-A4100 14" Google chrome PA-1650-29 PA-1650-29 PA165029 HP 462969-B21 462976-001 voor HP P212 P410 SAS 650MAH P serie
815049-001 A045R031L TPN-CA01 laptop adapter MSI BTY-M6F voor MSI GS60 serie Laptop Official ADS-40FSG-19 laptop adapter

Veel nieuwe 6MT4T 7V69V Batterij voor Dell Latitude E5450 E5550 E5570 Notebook 15.6&#8243; zal on-line | batterij-pc.nl

batterij-pc.nl biedt inmiddels laptop batterij voor meer dan 6000 verschillende laptopmodellen. Wij zoeken miljoenen laptop accu's,laptop adapters  voor de laagste prijs&beste prijs!1 jaar garantie op alle producten.

6MT4T 7V69V Batterij voor Dell Latitude E5450 E5550 E5570 Notebook 15.6″

6MT4T 7V69V Batterij voor Dell Latitude E5450 E5550 E5570 Notebook 15.6″

Merknaam: DELL
Type:Li-ion
Batterijvoltage : 7.6V(compatible with 7.4V)
Batterijcapaciteit: 62Wh

partnummers:
G5M10  8V5GX  6MT4T 7V69V

modellen:
Dell
Latitude 3150
Latitude 3160
Latitude E5250
Latitude E5450
Latitude E5550

Hete producten

HSTNN-LA09 PA-1151-03HH 585010-001 laptop adapter HUAWEI HB416683ECW voor Huawei Google Nexus 6P H1511 H1512 DELL N856P U150P voor Dell Studio 17 1745 1747 1749 serie
TOSHIBA PA5157U-1BRS voor Toshiba Satellite E45T E45T-A4100 14" Google chrome PA-1650-29 PA-1650-29 PA165029 HP 462969-B21 462976-001 voor HP P212 P410 SAS 650MAH P serie
815049-001 A045R031L TPN-CA01 laptop adapter MSI BTY-M6F voor MSI GS60 serie Laptop Official ADS-40FSG-19 laptop adapter

Nieuwe HB3748B8EBC voor HuaWei Ascend G7 G7-TL100 Batterij previewing | batterij-pc.nl

Bij Batterij-pc.nl winkel je veilig online en profiteer je van scherpe prijzen, kortingen en grootse aanbiedingen. Momenteel verkopen we op onze webshops hoofdzakelijk laders, electronics producten, en accu's maar wij zijn druk bezig ons assortiment uit te breiden. Houdt u vooral onze website in de gaten voor andere producten zodat u als eerste kan profiteren van onze voordelige aanbiedingen.

HB3748B8EBC voor HuaWei Ascend G7 G7-TL100 Batterij

HB3748B8EBC voor HuaWei Ascend G7 G7-TL100 Batterij

Merknaam: HUAWEI 
Type: Li-polymer
Batterijvoltage: 3.8V/4.35V
Batterijcapaciteit: 3000mah

partnummers:
HB3748B8EBC

modellen:
HuaWei Ascend G7 G7-TL100

Hete producten

HSTNN-LA09 PA-1151-03HH 585010-001 laptop adapter HUAWEI HB416683ECW voor Huawei Google Nexus 6P H1511 H1512 DELL N856P U150P voor Dell Studio 17 1745 1747 1749 serie
TOSHIBA PA5157U-1BRS voor Toshiba Satellite E45T E45T-A4100 14" Google chrome PA-1650-29 PA-1650-29 PA165029 HP 462969-B21 462976-001 voor HP P212 P410 SAS 650MAH P serie
815049-001 A045R031L TPN-CA01 laptop adapter MSI BTY-M6F voor MSI GS60 serie Laptop Official ADS-40FSG-19 laptop adapter

Vooraf bekijken van het nieuwe L15L3A03 voor Lenovo ideapad 300-14ISK 300-15ISK Batterij | batterij-pc.nl

Welkom bij batterij-pc.nl, Aankoop van batterijenadapters en elektronische producten, goede en lage Prijs! Wij bieden een groot assortiment laptop accu's en adapters voor bijna alle laptops. Vul simpelweg het modelnummer of partnummers in en u krijgt direct de resultaten van de producten die wij aanbieden die compatibel zijn met uw laptop. De accu / batterij is van prima kwaliteit uiterst betrouwbaar en past gegarandeerd in je laptop.

L15L3A03 voor Lenovo ideapad 300-14ISK 300-15ISK Batterij

L15L3A03 voor Lenovo ideapad 300-14ISK 300-15ISK Batterij

Merknaam:LENOVO
Type: Li-ion
Batterijvoltage: 10.8V
Batterijcapaciteit: 24Wh

partnummers:
L15L3A03

modellen:
Lenovo ideapad 300-14ISK 300-15ISK

Voordelen bij batterij-pc.nl
• Scherpe prijzen
• 1 jaar garantie
• 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
• Snelle Levering!
• Focus op Klantenservice!
• Alles wordt uitvoerig getest!
• Veilig en makkelijk betalen
• Goede Service

Welke vraag of hulp over L15L3A03 batterij, neem dan gerust contact met ons op door info@batterij-pc.nl!

Hete producten

HSTNN-LA09 PA-1151-03HH 585010-001 laptop adapter HUAWEI HB416683ECW voor Huawei Google Nexus 6P H1511 H1512 DELL N856P U150P voor Dell Studio 17 1745 1747 1749 serie
TOSHIBA PA5157U-1BRS voor Toshiba Satellite E45T E45T-A4100 14" Google chrome PA-1650-29 PA-1650-29 PA165029 HP 462969-B21 462976-001 voor HP P212 P410 SAS 650MAH P serie
815049-001 A045R031L TPN-CA01 laptop adapter MSI BTY-M6F voor MSI GS60 serie Laptop Official ADS-40FSG-19 laptop adapter

Accu voor ALCATEL TLi014C7 , Koop ALCATEL One Touch Telefoon accu

http://www.batterij-pc.nl/

batterij ALCATEL TLi014C7 Bij ons koopt u gegarandeerd de Goedkoopste Accu ALCATEL TLi014C7 . Batterij-pc.nl de grootste accu ALCATEL TLi014C7 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe ALCATEL TLi014C7 batterij, goedkope, snelle levering, goede service.

Batterij ALCATEL TLi014C7

Batterij ALCATEL TLi014C7 - 1450mah - 3.7V - Li-polymer

korting tot 30%, SLA OP € 6.85

 • Merknaam: ALCATEL ACCU
 • Type: Li-polymer
 • Batterijcapaciteit: 1450mah
 • Batterijvoltage: 3.7V
 • Kleur: Zwart
 • Normale prijs: € 22.84
 • Onze prijs: € 15.99
 • Contact: info:batterij-pc.nl

Deze ALCATEL TLi014C7 Telefoon accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

Deze ALCATEL TLi014C7 Telefoon accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

Alcatel One Touch

Batterij ALCATEL TLi014C7

Batterij ALCATEL TLi014C7

Hoe levensduur van de batterij ALCATEL TLi014C7 te verlengen ?

1. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Be?indig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
2. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de ALCATEL TLi014C7 batterij.
3. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de batterij ALCATEL TLi014C7 en de Telefoon zelf.
4. Probeer nooit een accu ALCATEL One Touch of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
5. Laat de ALCATEL TLi014C7 accu niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
6. Bewaar de ALCATEL TLi014C7 accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).


Telefoon accu it
batterij Telefoon jp
Telefoon accu's pl
akku Telefoon de
Telefoon batterij es
batterij van de Telefoon ru

 

goedkoop ALCATEL TLi014A1 , Koop ALCATEL TLi014A1 Telefoon accu's

http://www.batterij-pc.nl/

Als u opzoek bent naar het beste merk nieuwe ALCATEL TLi014A1 Telefoon accu tegen de laagste prijs, bent u bij ons aan het juiste adres. Batterij-pc.nl bieden de hoogste kwaliteit Telefoon accu tegen de laagste prijs , het hoogste niveau van service en het veilige . Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids- en compatibiliteitseisen . TLi014A1 compatible Telefoon accu / batterij.

Batterij ALCATEL TLi014A1

 • Merknaam: ALCATEL ACCU
 • Type: Li-polymer
 • Batterijcapaciteit: 1400mah
 • Batterijvoltage: 3.7V
 • Kleur: Zwart

Deze ALCATEL TLi014A1 Telefoon accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

Deze ALCATEL TLi014A1 Telefoon accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

Alcatel One Touch OT4010/D OT 4030/D/A OT 5020

Batterij ALCATEL TLi014A1

laptop batterij

Lang leve je Telefoon accu ALCATEL TLi014A1

Alle lithium-ion Telefoon accu's verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je ALCATEL TLi014A1 batterij aanzienlijk verlengen.

1. Trek hem niet helemaal leeg
Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.

2. Houd ALCATEL TLi014A1 accu koel.
Bewaar de ALCATEL One Touch OT4010/D OT 4030/D/A OT 5020 accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de Telefoon accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.

3. Gun batterij voor ALCATEL TLi014A1 wat rust.
Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.

4. Minder hardware.
Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen.

5. Minder helderheid.
De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen. Batterie ordinateur portable au moins 20% de réduction
 Welkom bij batterij-pc.nl, Aankoop van  batterijenadapters en elektronische producten, goede en lage Prijs! Wij bieden een groot assortiment Telefoon accu's en adapters voor bijna alle Telefoons. Vul simpelweg het modelnummer of partnummers in en u krijgt direct de resultaten van de producten die wij aanbieden die compatibel zijn met uw Telefoon. De accu / batterij is van prima kwaliteit uiterst betrouwbaar en past gegarandeerd in je Telefoon. 
Welke vraag of hulp over ALCATEL TLi014A1, neem dan gerust contact met ons op door info@batterij-pc.nl!

 


Telefoon accu it
batterij Telefoon jp
Telefoon accu's pl
akku Telefoon de
Telefoon batterij es
batterij van de Telefoon ru

 

ALCATEL TLi017C1 batterij korting tot 30% - ALCATEL TLi017C1 accu 1780mah - 3.8V - Li-ion

http://www.batterij-pc.nl/

Als u opzoek bent naar het beste merk nieuwe ALCATEL TLi017C1 Telefoon accu tegen de laagste prijs, bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids- en compatibiliteitseisen .ALCATEL One Touch OT-5027B DAWN OT-4060O STREAK OT-4060A IDEAL compatible Telefoon accu / batterij. Wij bieden de hoogste kwaliteit Telefoon accu tegen de laagste prijs , het hoogste niveau van service en het veilige .

Batterij ALCATEL TLi017C1

 • Merknaam: ALCATEL ACCU
 • Type: Li-polymer
 • Batterijcapaciteit: 1780mah
 • Batterijvoltage: 3.8V
 • Kleur: Zwart

Deze ALCATEL TLi017C1 Telefoon accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

Deze ALCATEL TLi017C1 Telefoon accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

Alcatel One Touch OT-5027B DAWN OT-4060O STREAK OT-4060A IDEAL

Batterij ALCATEL TLi017C1

Waarom u uw ALCATEL TLi017C1 Telefoon batterij bestelt op batterij-pc.nl?

Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

Quality Assurance: Al onze producten waaronder ALCATEL TLi017C1 accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

Lage Prijs Garantie: Goedkope Telefoon batterij voor ALCATEL One Touch OT-5027B DAWN OT-4060O STREAK OT-4060A IDEAL. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

Batterie ordinateur portable au moins 20% de réduction
 Welkom bij batterij-pc.nl, Aankoop van  batterijenadapters en elektronische producten, goede en lage Prijs! Wij bieden een groot assortiment Telefoon accu's en adapters voor bijna alle Telefoons. Vul simpelweg het modelnummer of partnummers in en u krijgt direct de resultaten van de producten die wij aanbieden die compatibel zijn met uw Telefoon. De accu / batterij is van prima kwaliteit uiterst betrouwbaar en past gegarandeerd in je Telefoon. 
Welke vraag of hulp over ALCATEL TLi017C1, neem dan gerust contact met ons op door info@batterij-pc.nl!

 

 


Telefoon accu it
batterij Telefoon jp
Telefoon accu's pl
akku Telefoon de
Telefoon batterij es
batterij van de Telefoon ru

 

Krijgt jouw pc de nieuwste versie van Windows 10

Computers waarop je de Creators Update niet kan installeren, krijgen vanaf volgend jaar geen updates meer. Kijk snel na of je pc tot deze groep behoort.

Op computers met een Intel Clover Trail-processor kan je de Windows 10 Creators Update (versie 1703) niet installeren. Hierdoor zitten de toestellen vast op de Anniversary Update (versie 1607). Indien Microsoft zich aan zijn updateplanning houdt, wordt je computer vanaf het eerste kwartaal 2018 niet langer ondersteund. Zelfs security-updates zal je niet meer ontvangen.

Intel Clover

Intel Clover Trail-processors zijn Atom-SoC's die in 2012 en 2013 werden gelanceerd. Ben Bajarin van Creative Strategies schat dat er zo'n tien miljoen toestellen in omloop zijn die één van deze CPU's gebruiken. Gelukkig bestaat er een eenvoudige methode om na te kijken of jouw computer compatibel is met de nieuwste versie van Windows 10.

Open de instellingenapp en ga naar Systeem. Klik vervolgens op Info en zoek in het venster naar de processor van je computer. Indien je een Intel Atom Z2520, Z2560, Z2580, of Z2760 hebt, loopt de ondersteuning voor jouw toestel af. Heb je een andere Atom-processor, dan ontspring je voorlopig de dans.

Compatibiliteit

Zelfs wanneer je computer een ondersteunde processor heeft, kan het zijn dat je toestel niet compatibel is met de Creators Update. Hardwareproblemen, of oude applicaties kunnen de update tegenhouden. Om na te kijken of dit probleem zich voordoet, dien je de installatiebestanden van de Windows 10 Creators Update in je bezit te hebben. Gebruik de Media Creation tool van Microsoft, zoals beschreven in dit artikel.

Mount de ISO-file, of plug de USB-stick met installatiebestanden in je pc en kijk na op welke driveletter de bestanden staan. Open vervolgens de opdrachtprompt als administrator door naar cmd.exe te zoeken, met je rechtermuisknop op het resultaat te klikken en voor als administrator uitvoeren te kiezen.

Schrijf in het venster d:Setup /Compat ScanOnly, waarbij je 'd' vervangt door de juiste driveletter. Wanneer je op enter drukt, krijg je het klassieke installatiescherm van Windows te zien. Doorloop de schermen en klik in het laatste venster op installeren. Normaal gezien stopt het programma hierna en wordt de installatie niet uitgevoerd.

Microsoft schrijft een logbestand, waarin je de nodige informatie kan terugvinden. Ga naar C:WindowsLogsMoSetup, open het bestand in kladblok en scrol naar beneden. Indien onderaan de foutcode 0xC1900210 staat, is je pc compatibel met de update. Welk probleem voor een andere foutcode zorgt, kan je op deze pagina van Microsoftterugvinden.

Goed nieuws batterij-pc.nl Binnenkort On-line nieuwe 3000mAh Interne batterij voor Motorola Moto G4 Plus XT1625 GA40 SNN5970A

Bij Batterij-pc.nl winkel je veilig online en profiteer je van scherpe prijzen, kortingen en grootse aanbiedingen. Momenteel verkopen we op onze webshops hoofdzakelijk laders, electronics producten, en accu's maar wij zijn druk bezig ons assortiment uit te breiden. Houdt u vooral onze website in de gaten voor andere producten zodat u als eerste kan profiteren van onze voordelige aanbiedingen.

3000mAh Interne batterij voor Motorola Moto G4 Plus XT1625 GA40 SNN5970A

3000mAh Interne batterij voor Motorola Moto G4 Plus XT1625 GA40 SNN5970A

Merknaam: MOTOROLA
Type: Li-ion
Batterijvoltage: 3.8V
Batterijcapaciteit: 3000mAh / 11.4 Wh

partnummers:
GA40 , SNN5970A, 1ICP4/46/104   

modellen:
Motorola Moto G4
Motorola Moto G4 Plus

Hete producten

Tri-Spinner Fidget Toy
Tri-Spinner Fidget Toy

[€ 2.16]
Fidget Spinner Toy For Relieving ADHD Anxiety Boredom EDC Tri-Spinner Fidget Toy Smooth Surface Finish Ultra Durable
Fidget Spinner Toy For Relieving ADHD Anxiety Boredom EDC Tri-Spinner Fidget Toy Smooth Surface Finish Ultra Durable

[€ 7.55]
Hand Spinner Finger Spinner EDC Fidget Spinner ADHD Focus Anxiety Relief Toys
Hand Spinner Finger Spinner EDC Fidget Spinner ADHD Focus Anxiety Relief Toys

[€ 5.91]
Finger Spinner EDC Fidget Spinner Ultra High Speed Bearings ADHD Focus Anxiety Relief Toy
Finger Spinner EDC Fidget Spinner Ultra High Speed Bearings ADHD Focus Anxiety Relief Toy

[€ 5.91]
Rainbow EDC Fidget Triangle Hand Spinner Metal ADHD Autism Focus Finger Toys
Rainbow EDC Fidget Triangle Hand Spinner Metal ADHD Autism Focus Finger Toys
[€ 5.04]
Four Leaves Rainbow EDC Fidget Hand Spinner Alloy Finger Focus ADHD Autism Kids Toy Gyro
Four Leaves Rainbow EDC Fidget Hand Spinner Alloy Finger Focus ADHD Autism Kids Toy Gyro

[€ 6.26]
Six Leaves Spinner Fidget Special Type New Hot Toy EDC Hand Finger Spinner
Six Leaves Spinner Fidget Special Type New Hot Toy EDC Hand Finger Spinner

[€ 7.14]
   

Nieuwe 3.82V 7306mAh Reserve Batterij iPad Pro 9.7'' A1664 + Tools zal on-line | batterij-pc.nl

Welkom bij batterij-pc.nl, Aankoop van batterijenadapters en elektronische producten, goede en lage Prijs! Wij bieden een groot assortiment laptop accu's en adapters voor bijna alle laptops. Vul simpelweg het modelnummer of partnummers in en u krijgt direct de resultaten van de producten die wij aanbieden die compatibel zijn met uw laptop. De accu / batterij is van prima kwaliteit uiterst betrouwbaar en past gegarandeerd in je laptop.

3.82V 7306mAh Reserve Batterij iPad Pro 9.7'' A1664 + Tools

3.82V 7306mAh Reserve Batterij iPad Pro 9.7'' A1664 + Tools

Merknaam: APPLE
Type: Li-ion
Batterijvoltage: 3.82VDC
Batterijcapaciteit: 7306mAh  
Kleur:Zwart

partnummers:
A1664   

modellen:
Apple iPad Pro 9.7

Voordelen bij batterij-pc.nl
• Scherpe prijzen
• 1 jaar garantie
• 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
• Snelle Levering!
• Focus op Klantenservice!
• Alles wordt uitvoerig getest!
• Veilig en makkelijk betalen
• Goede Service

Hete producten

Tri-Spinner Fidget Toy
Tri-Spinner Fidget Toy

[€ 2.16]
Fidget Spinner Toy For Relieving ADHD Anxiety Boredom EDC Tri-Spinner Fidget Toy Smooth Surface Finish Ultra Durable
Fidget Spinner Toy For Relieving ADHD Anxiety Boredom EDC Tri-Spinner Fidget Toy Smooth Surface Finish Ultra Durable

[€ 7.55]
Hand Spinner Finger Spinner EDC Fidget Spinner ADHD Focus Anxiety Relief Toys
Hand Spinner Finger Spinner EDC Fidget Spinner ADHD Focus Anxiety Relief Toys

[€ 5.91]
Finger Spinner EDC Fidget Spinner Ultra High Speed Bearings ADHD Focus Anxiety Relief Toy
Finger Spinner EDC Fidget Spinner Ultra High Speed Bearings ADHD Focus Anxiety Relief Toy

[€ 5.91]
Rainbow EDC Fidget Triangle Hand Spinner Metal ADHD Autism Focus Finger Toys
Rainbow EDC Fidget Triangle Hand Spinner Metal ADHD Autism Focus Finger Toys
[€ 5.04]
Four Leaves Rainbow EDC Fidget Hand Spinner Alloy Finger Focus ADHD Autism Kids Toy Gyro
Four Leaves Rainbow EDC Fidget Hand Spinner Alloy Finger Focus ADHD Autism Kids Toy Gyro

[€ 6.26]
Six Leaves Spinner Fidget Special Type New Hot Toy EDC Hand Finger Spinner
Six Leaves Spinner Fidget Special Type New Hot Toy EDC Hand Finger Spinner

[€ 7.14]
   

batterij-pc.nl, nieuwe A1496 batterij voor Apple MacBook Air 13" A1466(Mid 2013 / Early 2014) zal on-line

Goedkope A1496 Laptop batterij. Specialist in Laptop Accu's en Laptop Adapters. Wij hebben scherp geprijsde onderdelen voor laptops, en tablets van alle merken!  Welke vraag of hulp over A1496 batterij, neem dan gerust contact met ons op door info@batterij-pc.nl!

A1496 batterij voor Apple MacBook Air 13" A1466(Mid 2013 / Early 2014)

Nieuw PA5207U-1BRS batterij voor Toshiba NB10 NB15T PA5170U PABAS282 Binnenkort on-line - batterij-pc.nl

Welkom u voor uw bezoek aan Batterij-pc.nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen. 
Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de Batterij-Laptop.nl shop. is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen.

PA5207U-1BRS batterij voor Toshiba NB10 NB15T PA5170U PABAS282

PA5207U-1BRS batterij voor Toshiba NB10 NB15T PA5170U PABAS282

Merknaam: TOSHIBA
Type: Li-ion
Batterijvoltage: 10.8V
Batterijcapaciteit: 2800mah/34Wh(compatible with 24wh/2100mah)
Kleur:Zwart

partnummers:
Toshiba PA5170U-1BRS PA5207U-1BRS PABAS279 PABAS282

modellen:
Toshiba dynabook N514 Series, Satellite NB10 Series, Satellite NB10-A Series, Satellite NB10t Series, Satellite NB10t-A Series, Satellite Pro NB10 Series, Satellite Pro NB10-A Series, Satellite Pro NB10t Series, Satellite Pro NB10t-A Series, Satellite NB15 Series, Satellite NB15-A Series, Satellite NB15t Series, Satellite NB15t-A Series, Satellite Pro NB15 Series, Satellite Pro NB15-A Series, Satellite Pro NB15t Series, Satellite Pro NB15t-A Series

Hete producten

Tri-Spinner Fidget Toy
Tri-Spinner Fidget Toy

[€ 2.16]
Fidget Spinner Toy For Relieving ADHD Anxiety Boredom EDC Tri-Spinner Fidget Toy Smooth Surface Finish Ultra Durable
Fidget Spinner Toy For Relieving ADHD Anxiety Boredom EDC Tri-Spinner Fidget Toy Smooth Surface Finish Ultra Durable

[€ 7.55]
Hand Spinner Finger Spinner EDC Fidget Spinner ADHD Focus Anxiety Relief Toys
Hand Spinner Finger Spinner EDC Fidget Spinner ADHD Focus Anxiety Relief Toys

[€ 5.91]
Finger Spinner EDC Fidget Spinner Ultra High Speed Bearings ADHD Focus Anxiety Relief Toy
Finger Spinner EDC Fidget Spinner Ultra High Speed Bearings ADHD Focus Anxiety Relief Toy

[€ 5.91]
Rainbow EDC Fidget Triangle Hand Spinner Metal ADHD Autism Focus Finger Toys
Rainbow EDC Fidget Triangle Hand Spinner Metal ADHD Autism Focus Finger Toys
[€ 5.04]
Four Leaves Rainbow EDC Fidget Hand Spinner Alloy Finger Focus ADHD Autism Kids Toy Gyro
Four Leaves Rainbow EDC Fidget Hand Spinner Alloy Finger Focus ADHD Autism Kids Toy Gyro

[€ 6.26]
Six Leaves Spinner Fidget Special Type New Hot Toy EDC Hand Finger Spinner
Six Leaves Spinner Fidget Special Type New Hot Toy EDC Hand Finger Spinner

[€ 7.14]
   

10 tips voor het kopen van een oplader

Het lijkt zo makkelijk, een oplader voor je smartphone, tablet of pc kopen. Maar ga je voor een complete adapter, een universele oplader of alleen een kabel? En wil je dat de kabel of oplader een usb-aansluiting heeft en zo ja, moet dit dan usb 3.0 zijn? Hoeveel apparaten wil je tegelijkertijd kunnen aansluiten en wat betekenen termen als ampère, volt en watt? Dit artikel helpt je om de beste keuze te maken.

Tip 01: Welk type?

Voor je naar de winkel gaat, moet je een aantal zaken op een rijtje zetten om zo je keuze makkelijker te maken. Allereerst is het belangrijk te weten welk soort apparaat je wilt opladen. Een smartphone of een tablet heeft vaak een lager voltage dan een laptop en ook al hebben beide apparaten dezelfde aansluiting, je kunt er niet zonder meer van uitgaan dat beide apparaten goed worden opgeladen. Vervolgens moet je kijken welke aansluiting je apparaat heeft.

De meeste smartphones en tablets hebben een usb-aansluiting in de vorm van een micro-usb-connector. Aan het andere einde van de oplaadkabel vind je vaak een standaard usb-aansluiting. De andere kant van de kabel zit meestal aan een lichtnet-adapter vast. Laptops zijn een stuk ingewikkelder, aangezien bijna elke fabrikant een eigen aansluiting op zijn laptop zet. Een andere optie is een draagbare batterij in plaats van een oplader. Bij een batterij heb je onder andere te maken met het vermogen en de hoeveelheid ampère.

Tip 02: Usb 3.0

In het geval van een smartphone of tablet heb je een oplader of kabel nodig met een usb-aansluiting. Tenzij je een iPhone of iPad hebt, dan heeft je mobiele apparaat een zogenaamde lightning-connector. Deze kleine platte aansluiting is alleen aanwezig op de producten van Apple. Oudere mobiele Apple-apparaten hebben nog een andere aansluiting, deze wordt aangeduid als 30pins-connector.

Als je voor een usb-oplaadkabel kiest, dan is deze in de meeste gevallen uitgerust met een micro-usb-connector aan de kant die je in je smartphone steekt en een standaard usb-A-aansluiting die je zo in een vrije poort van je pc of in een adapter voor het stopcontact steekt. Nieuwere smartphones en tablets ondersteunen echter steeds vaker usb 3.0 en op deze modellen zie je een usb-C-aansluiting. Usb 3.0 bestaat sinds een paar jaar en levert niet alleen snellere doorvoersnelheden voor het kopiëren, maar zorgt er ook voor dat je smartphone of tablet sneller kan worden opladen. Een 'gewone' usb-kabel ziet er aan de buitenkant vaak hetzelfde uit, maar er zit wel degelijk verschil in. In veel gevallen worden usb 3.0-aansluitingen gekenmerkt door een blauwe connector, maar dit is niet noodzakelijk. Als je wilt weten of je kabel of je connector usb 3.0 ondersteunt, moet je bij de specificaties van de kabel kijken.

Tip 03: Losse componenten

In de meeste gevallen zijn de oplaadkabel en de stekker die je in het stopcontact steekt twee losse componenten. Dit is ook wel zo handig, aangezien je dan zelf kunt kiezen of je een stopcontact wilt gebruiken of liever een vrije usb-poort op je pc. Als je een oplader aanschaft, krijg je meestal beide componenten, maar in enkele gevallen koop je alleen de oplader en wordt ervan uitgegaan dat je zelf over de juiste usb-kabel beschikt. Je kunt een originele oplader van de fabrikant van je smartphone kopen, maar deze zijn meestal een stuk duurder dan naamloze alternatieven. In veel gevallen is een naamloos product een goed alternatief, maar er zijn ook slechte opladers verkrijgbaar die zelfs schade aan je smartphone of tablet kunnen aanrichten doordat ze gebruik maken van kwalitatief slechtere onderdelen. Als je een oplader online koopt, kijk dan altijd even of er voor een naamloos product voldoende goede recensies zijn te vinden. In de meeste bekende winkels kun je ervan uitgaan dat er opladers van een degelijke kwaliteit verkocht worden.

Tip 04: Laptops

Een laptop laad je meestal niet op via een standaard usb-kabel. Elke laptopfabrikant heeft zijn eigen systemen en elke laptop heeft ook een aparte stroomvoorziening. Ook al lijkt de aansluiting van laptop A nog zo op die van laptop B, steek nooit zomaar een oplader van het ene merk in een laptop van het andere merk. Je loopt het risico dat je je laptop vernielt of dat er kortsluiting of brand ontstaat. Ook tussen modellen van hetzelfde merk kun je niet altijd zomaar opladers uitwisselen. Kijk in elk geval in de handleiding van je laptop wat voor soort oplader je laptop nodig heeft. Voor laptops zijn universele opladers beschikbaar, maar het gebruik hiervan kan wel een risico vormen. Zo'n universele oplader moet namelijk verschillende voltages ondersteunen en het wil weleens fout gaan met de distributie van het juiste voltage naar de laptop. Kijk daarom goed naar recensies van dit soort laptop-opladers.

Tip 05: AC/DC

Een laptop heeft een zogenaamde AC/DC-adapter nodig. AC staat voor Alternating Current en dit betekent wisselstroom. DC staat voor Direct Current en betekent gelijkstroom. Uit je stopcontact komt wisselstroom (AC). Dit moet door de adapter worden omgevormd in gelijkstroom (DC). In Nederland en de rest van Europa bedraagt de spanning 230 volt. Vroeger was het 220 volt in Nederland en 240 volt in het Verenigd Koninkrijk, maar deze waardes zijn de laatste jaren naar elkaar toe getrokken. In landen als Japan en Amerika is dit echter 100 tot 110 volt.

Ook al zou je een passende stekker op een oplader uit één van deze landen zetten, gebruik deze niet met je Nederlandse apparatuur. Voor moderne opladers ligt het iets anders. De meeste moderne opladers ondersteunen een spanning van 100 tot 240 volt en deze kun je in alle landen van de wereld gebruiken. Op de oplader lees je vaak de term AC Input met tussen haakjes het voltage dat wordt ondersteund. Een tweede waarde die vaak op een oplader staat, is de frequentie. Dit wordt aangegeven met de eenheid Hertz (Hz). In Europa is de frequentie 50 Hz, in andere landen is dit 60 Hz. Wil je de oplader in alle landen gebruiken, dan moet de oplader beide frequenties ondersteunen.

Tip 06: Volt, ampère, watt

Naast de AC Input staat er op een oplader ook een uitgangsvoltage. Dit slaat op het voltage dat de laptop nodig heeft om te kunnen functioneren. Het uitgangsvoltage is veel lager dan het ingangsvoltage en meestal een waarde tussen de 9 en 24 volt. Het is erg belangrijk dat je exact het juiste voltage gebruikt. Als je laptop 12 volt nodig heeft en je gebruikt een oplader van 9 of 15 volt, dan bestaat de kans dat je je laptop beschadigt. Misschien werkt het in eerste instantie wel, maar componenten van je laptop kunnen kapot gaan door het incorrecte voltage.

Een andere belangrijke waarde is de hoeveelheid elektrische stroom die je laptop nodig heeft. Dit heet current in het Engels en wordt aangegeven in ampère (A). Hoeveel ampère je oplader of adapter levert, is minder belangrijk dan het voltage. Het enige wat belangrijk is, is dat je oplader genoeg elektrische stroom kan bieden. Als je laptop 1,5A (oftewel 1500mA, milliampère) nodig heeft, dan heb je een oplader nodig die tenminste 1,5A levert. Dit kan echter ook een hogere waarde zijn, dus een 2A-oplader is ook prima. Op de meeste opladers staat ook het aantal watt (W) aangegeven. Het aantal watt dat de oplader of adapter levert, moet gelijk staan of hoger zijn dan het aantal watt dat de laptop nodig heeft. Heeft een laptop 60 watt nodig, dan zal een oplader van 70 watt dus ook prima werken, mits het aantal volt correct is en de oplader genoeg ampère levert.

Tip 07: Wereldstekkers

Naast het voltage en de elektrische stroom is de vorm van de stekker natuurlijk ook belangrijk. Als je een oplader uit Amerika bestelt, zal deze een Amerikaanse stekker hebben en niet in een Europees stopcontact passen. Als je je laptop of smartphone ook in Amerika wilt gebruiken, heb je een oplader of adapter nodig met een Amerikaanse stekker. Er zijn opladers met verschillende stekkers die je in allerlei landen kunt gebruiken, zogenoemde wereldstekkers. In de meeste gevallen ondersteunen ze in elk geval Amerika, maar de meeste kunnen bovendien ook in landen als het Verenigd Koninkrijk, Australië en Japan gebruikt worden.

Tip 08: Draadloos

Je hoeft je smartphone of tablet niet per se via een kabel op te laden. Sommige apparaten kunnen ook draadloos worden opgeladen. Je hebt hiervoor wel een draadloze oplader nodig en je apparaat moet draadloos opladen ondersteunen. Bij draadloos opladen gaat het om opladen via inductie. Dit wordt onder andere gebruikt bij inductie-kookplaten. Een spoel in de oplader genereert een magnetisch veld dat door een tweede spoel (in de smartphone of tablet) wordt opgenomen. Het voordeel van draadloos opladen is natuurlijk dat je geen kabel nodig hebt, maar ook dat connectoren op den duur overbodig worden.

Draadloos opladen gaat op dit moment nog wel een stuk langzamer dan opladen met een kabel. De bekendste standaard voor draadloos opladen is Qi; dit werkt op smartphones en tablets van onder andere Asus, HTC, LG, Samsung en Sony. De maximale afstand tussen het oplaadstation en het op te laden apparaat bedraagt vier centimeter en draadloze oplaadpunten worden mondjesmaat in vliegvelden en andere openbare ruimtes geïnstalleerd. Ikea heeft ook al tafels, lampen en andere producten met Qi-oplaadpunten op de markt gebracht.

Tip 09: Externe batterij

Een goed alternatief voor onderweg is een externe batterij, ook wel powerbank genoemd. Deze laad je op via een stopcontact en de batterij kan vervolgens onderweg je smartphone of tablet opladen. Het vermogen van een batterij wordt aangegeven in ampère-uur (Ah of mAh in het geval van milliampère). Hoe hoger het aantal ampère-uur, hoe vaker je je apparaat van één volle batterijlading kunt voorzien. Als je weet hoe groot het vermogen van de batterij van je smartphone is, kun je precies uitrekenen hoe vaak je je smartphone kunt opladen zonder dat je de externe batterij opnieuw moet opladen.

Hoe groot het vermogen van de batterij van je apparaat is, lees je in de handleiding. Een voorbeeld: de batterij van de iPhone 6S heeft een vermogen van 1715 mAh. Als je een externe batterij van 3500 mAh hebt, kun je hiermee twee keer je iPhone opladen. De meeste powerbanks zijn speciaal bedoeld voor smartphones en tablets en hebben alleen usb-poorten, maar er zijn ook speciale powerbanks voor laptops op de markt. Deze hebben vaak een veel groter vermogen en zijn daarom een stuk groter en zwaarder.

Tip 10: Zonne-energie

Een andere mogelijkheid is om je apparaat op te laden middels een powerbank die op zonne-energie werkt. In de meeste gevallen is zo'n powerbank alleen geschikt voor smartphones en laptops en is ie uitgerust met één of twee usb-poorten. Toch zijn er ook oplossingen voor laptops op de markt, maar dan moet je wel diep in de buidel tasten en bereid zijn om een groot en zwaar product mee te nemen. Wil je echt alles kunnen opladen, dan kun je zelfs in een draagbare generator investeren. Er zijn modellen op de markt die onder andere via ingebouwde zonnecellen binnen een paar uur kunnen worden opgeladen. Deze apparaten hebben vaak één of twee normale stopcontacten zodat je er allerlei huishoudelijke apparaten op kunt aansluiten. Houd er wel rekening mee dat je hiervoor al snel een paar honderd euro moet uitgeven.

Waarom niet iedere harde schijf hetzelfde kan

Waarom zou je meer betalen voor een speciale harde schijf in je NAS als een desktopschijf goedkoper is? Harde schijven zijn meer dan een verzameling gigabytes alleen. We doen de motorkap open en onderzoeken wat verschillende types schijven zo uniek maakt.

Stel: je wil een NAS installeren als centrale opslag, multimedia- en back-up-hub voor je huis of klein bedrijf. Je kiest voor een 4-bay-NAS en wil meteen voldoende opslag. Vier schijven van 4 TB in een RAID-5-configuratie moeten volstaan. Daarmee krijg je 12 TB aan opslag en mag één drive er tussenuit vallen. Een capabele NAS is helaas niet heel goedkoop en vier 4 TB-schijven zijn dat al evenmin. In de winkel lonken de desktopdrives. Een Seagate Barracuda van 4 TB, gericht op gebruik in je pc, kost ongeveer 145 euro. Een speciaal voor de NAS geoptimaliseerde schijf zoals de 4 TB IronWolf kost je 178 euro per stuk. Aangezien je vier schijven nodig hebt, komt het prijsverschil op meer dan 130 euro: best significant.

NAS versus server

NAS-schijven en professionele serverschijven zijn niet zo heel verschillend. Drives voor servers hebben dezelfde functies aan boord zoals de extra actuator en de accelerometers. Het verschil is deels op marketing en ondersteuning gebaseerd. Garantie- en support zijn op maat van een datacenter in de plaats van op maat van een consument en klein bedrijfje. Er zijn natuurlijk wel enkele verschillen maar die vind je meer aan de firmware-kant terug. Opnieuw zijn de drives geoptimaliseerd om tegemoet te komen aan de specifieke eisen van de omgeving waarvoor ze op de markt gezet worden.

Duurder, maar waarom?

Waarom zou je meer betalen voor de NAS-schijf als de desktopschijf dezelfde capaciteit biedt? Dat de NAS-schijf geoptimaliseerd is voor gebruik in je kleine server, spreekt voor zich, maar de aanwezigheid van termen als 'agile array' maken niet meteen duidelijk of je nu echt in een noodzakelijk product investeert, dan wel in een slimme marketingval trapt.

We gaan te rade bij Eric Maingot, Senior Customer Engineer bij Seagate. We onderzoeken het verschil tussen verschillende types drives aan de hand van enkele concrete voorbeelden. De technologie is niet dezelfde als die in schijven van bijvoorbeeld Western Digital of Toshiba maar de principes gelden wel voor alle drie de HDD-fabrikanten: HDD's zijn meer dan schijven en lees- en schrijfkoppen alleen, en de keuze van een juist exemplaar heeft wel degelijk een voelbare impact.

Eenvoudige schijf

De desktopschijven zijn in principe vrij eenvoudig. Ze zijn gemaakt om alleen in een desktop (of laptop) te wonen en door slechts één gebruiker tegelijkertijd bedient te worden. Dat zorgt voor relatief eenvoudige lees- en schrijfopdrachten. "Een desktop-HDD zoals de Barracuda heeft een cache van 128 tot 256 MB waarin opdrachten worden gebufferd waarna ze naar de schijf worden geschreven", vertelt Maingot. Speciale technologie is niet aanwezig. Als de schijf zich verslikt in een schrijfopdracht, dan heeft ze in principe de tijd om een fout zelf te corrigeren. Er zijn immers geen andere schijven of gebruikers waarmee de drive rekening moet houden. Ook trillingen zijn niet bepaald een groot probleem: een HDD in een desktop wordt zelden vergezeld van nog drie andere exemplaren. Bovendien kennen de schijven de nodige rust: ze hoeven niet 24 op 24 beschikbaar te zijn.

In de NAS-omgeving stellen zich heel andere eisen. In het scenario aan het begin van deze expert zone haalden we een RAID 5-opstelling aan. Die RAID wordt georganiseerd door de RAID-controller. Die ordent de schijven, bepaalt waar de data komt en beveiligt gegevens met een 'stripe'. Lijkt data plots fouten te bevatten op één drive, dan zal de RAID-controller die fout in een handvol seconden herstellen door naar de stripe-data op de andere schijven te kijken. Fouten op schijf 1 kunnen in principe snel hersteld worden door een soort van back-up op één van de andere drives.

RAID versus HDD

Maingot verduidelijkt het probleem met desktop-HDD's. "Stop je een desktop-HDD in een NAS, dan zullen de RAID-controller en de drive in bovenstaand scenario tegen elkaar vechten. De desktopdrive wil fouten zelf corrigeren, de RAID-controller wil het RAID-volume aanspreken. Het resultaat is een vertraging van het hele systeem die ervoor kan zorgen dat een drive als niet-responsief overkomt en uit de hele RAID wordt gedropt." Desktopdrives hebben met andere woorden firmware die geoptimaliseerd is voor desktopgebruik terwijl de firmware van NAS-schijven speciaal ontwikkeld is voor integratie in RAID-volumes zoals een striped RAID-5.

Wil je je NAS intens gebruiken, dan stelt zich een ander probleem. Maingot: "Hoe meer je van de schijven vraagt, hoe harder ze moeten zwoegen. Dat extra werk brengt trillingen met zich mee." In een NAS zitten drives op enkele centimeters van elkaar waardoor ze beïnvloed worden door vibraties. Een eenvoudige desktop-HDD kan die vibraties alleen ondergaan.

"De lees- en schrijfkop raakt door de trillingen uit zijn lood geslagen en staat niet meer op de exact juiste plaats boven de schijf. Om data uit te lezen of weg te schrijven moet de kop natuurlijk erg nauwkeurig boven de schijven zweven waardoor de drive genoodzaakt is de kop opnieuw te kalibreren. Wanneer een NAS met desktopdrives het hard te verduren krijgt, zullen de prestaties van individuele desktopschijven net achteruitgaan door die trillingen en de constante nood aan kalibratie."

Twee actuators

De IronWolf uit ons voorbeeld heeft daarom een kop gemonteerd op een high-tech-arm. In een desktopschijf heeft de arm slechts één actuator die de positie bepaalt. Die actuator heeft als opdracht de kop op precies de juiste plaats te positioneren voor het uitvoeren van een lees- of schrijfopdracht, maar is niet opgewassen tegen storingen van buitenaf.

De NAS-drive heeft een tweede uiterst gevoelige actuator aan het uiteinde van de arm, net voor de kop. De hoofdactuator zorgt nog steeds voor de positionering boven de schijf terwijl de kleine motor aan de kop specifiek dient om de bewegingen veroorzaakt door trillingen te compenseren. "Het systeem is gekoppeld aan gevoelige accelerometers in de schijf zelf zodat de kop kan anticiperen op trillingen", legt Maingot uit. Het resultaat is een drive die geen last ondervindt van vibraties.

Streaming-specialisatie

Verder ondersteunt de NAS-schijf de 'ATA-8 streaming command set'. Dat wil zeggen dat de drive geoptimaliseerd is voor streaming-commando's. Denk daarbij niet noodzakelijk aan het streamen van een video naar je pc maar eerder het streamen van data van bijvoorbeeld een beveiligingscamera naar de schijf zelf. De drive is uitgerust met algoritmes die dergelijke opdrachten niet meteen naar de schijf wegschrijven maar ze eerst in een cachebuffer bewaren. Zit die buffer vol, dan worden de gegevens weggeschreven op een optimale manier die de herpositionering van de schrijfkop tot een minimum beperkt. "De bewegingen zorgen immers voor de grootste vertragingen tijdens het schrijven. Het resultaat is voelbaar: een desktopschrijf kan perfect overweg met één binnenkomende datastream, een NAS-schijf met ATA-8 ondersteuning kan tot 64 simultane streams verwerken", verklaart de Seagate-specialist.

Tot slot hebben een desktop- en een NAS-schijf verschillende stroombehoeftes. Een NAS staat in principe non-stop ingeschakeld. De drives moeten zo snel mogelijk klaar zijn om werk te verrichten wanneer een gebruiker ze aanspreekt maar ze moeten tegelijkertijd zuinig zijn om kosten te besparen. Een complex systeem van verschillende stroombesparingsmodi laat een NAS-schijf toe om een balans te kiezen tussen een snelle herstarttijd en energiebesparing.

Slimme sensoren

Tot slot is gezondheid relevant. Seagate zet daar specifiek op in met een splinternieuwe technologie: NASworks. NASworks is een set van 200 parameters waarmee je de gezondheid van je schijf bliksemsnel kan nakijken. Denk aan het gekende SMART-systeem maar dan op steroïden. NASworks zit in eerste instantie geïntegreerd in het nieuwste besturingssysteem van Synology-NAS'en. Omwille van afspraken tussen Synology en Seagate wil Maingot ons niet verklappen hoe de sensoren precies in staat zijn de gezondheid van een drive te analyseren.

Een NAS-drive heeft dus tal van specifieke functies aan boord, gericht op specifiek gebruik in een NAS. Geen van die functies vind je terug in desktopdrives omdat ze overbodig zijn in een pc. Er bestaan ook tussenoplossingen zoals we in de Skyhawk-reeks van HDD's zien. Die is geoptimaliseerd voor beveiligingscamera's en heeft daarom functies zoals ATA-8 aan boord. Skyhawk-schijven schrikken er bovendien niet voor terug op 90 procent van de tijd data weg te schrijven. De HDD's hebben verder een grotere cache en zijn uitgerust met firmware die in staat is optimaal met streaming-workloads om te gaan. Bepaalde functies die je op NAS-schijven terugvindt, zijn dan weer niet relevant voor een beveiligingsschijf en zijn dus niet aanwezig. Dat weerspiegelt zich in de prijs: het prijskaartje van een surveillance-drive zit ergens tussen dat van een desktopschijf en een volwaardige NAS-drive.

Betere motor

Tot slot is ook de levensduur van belang. NAS-schijven kunnen meer werk verzetten vooraleer ze verslijten dan typische desktopschijven. De acceptabele werklast wordt bepaald door de gebruikte componenten. "De motor van een schijf die zwaarder belast kan worden, zal beter zijn", aldus Maingot. "Vergelijk het met een wagen: eenzelfde auto is beschikbaar met verschillende motoren al naargelang hoeveel je er mee wil rijden."

Er is met andere woorden een goede reden dat Western Digital, Seagate en Toshiba meer geld vragen voor hun NAS-schrijven dan voor de gewone desktopschijven. De NAS-drives zijn fysiek geavanceerder én hebben geoptimaliseerde firmware. Voor een 2-bay-NAS die je niet al te zwaar wil belasten, kom je misschien nog weg met desktopschrijven. Ga je voor een druk gebruikte NAS met 4 bay's of meer, dan is de investering in een geschikte schijf wel een goed idee. De extra hard- en software maakt de schijf niet alleen sneller maar ook robuuster waardoor ze in principe langer mee gaat in de uitdagende omgeving die een NAS is.

nieuw en kwalitatief hoogwaardig BLU C816105400L Batterij zal verkopen in batterij-pc.nl

http://www.batterij-pc.nl/
batterij-pc.nl De meeste professionele on-line winkel. Wij biedt inmiddels laptop batterij voor meer dan 6000 verschillende laptopmodellen.
Wij Beloven biedt alleen de beste kwaliteit BLU C816105400L Batterij aan, Lage Prijzen, Snelle Levering, 1 jaar garantie, doch uiterlijk binnen 30 dagen, waardoor u met alle vertrouwen kunt winkelen.
Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe C816105400L accu's in de batterij-pc.nl shop.
BLU C816105400L Batterij
Fabricante: BLU
Type: Li-polymer
Batterijvoltage:3.8V
Batterijcapaciteit:4000mah
Kleur:Zwart

partnummers:
C816105400L

modellen:
BLU Energy X E010Q

Bestsellers


GAMES GAMES GAMES
GAMES GAMES GAMES
GAMES    

Nieuwe Alcatel TLi017C1 Batterij zal on-line | batterij-pc.nl

http://www.batterij-pc.nl/
Nieuwe Alcatel TLi017C1 Batterij zal on-linebatterij-pc.nl biedt inmiddels laptop batterij voor meer dan 6000 verschillende laptopmodellen. Wij zoeken miljoenen laptop accu's,laptop adapters voor de laagste prijs & beste prijs!1 jaar garantie op alle producten.
Alcatel TLi017C1 Batterij
Type: Li-polymer
Batterijvoltage:3.8V
Batterijcapaciteit:1780mah
Kleur:Zwart

partnummers:
TLi017C1

modellen:
FOR Alcatel One Touch OT-5027B DAWN OT-4060O STREAK OT-4060A IDEAL

Bestsellers


GAMES GAMES GAMES
GAMES GAMES GAMES
GAMES    

Nieuwe Alcatel TLi014A1 Batterij previewing | batterij-pc.nl

http://www.batterij-pc.nl/
Nieuwe Alcatel TLi014A1 Batterij zal on-line. Bij batterij-pc.nl winkel je veilig online en profiteer je van scherpe prijzen, kortingen en grootse aanbiedingen. Momenteel verkopen we op onze webshops hoofdzakelijk laderselectronics producten, en accu's maar wij zijn druk bezig ons assortiment uit te breiden. Houdt u vooral onze website in de gaten voor andere producten zodat u als eerste kan profiteren van onze voordelige aanbiedingen.
Alcatel TLi014A1 Batterij
Type: Li-polymer
Batterijvoltage: 3.7V
Batterijcapaciteit: 1400mah
Kleur:Zwart

partnummers:
TLi014A1

modellen:
Alcatel One Touch OT4010/D OT 4030/D/A OT 5020

Bestsellers


GAMES GAMES GAMES
GAMES GAMES GAMES
GAMES    

Vooraf bekijken van het nieuwe Alcatel TLi014C7 batterij-pc.nl

http://www.batterij-pc.nl/
Goedkope Alcatel TLi014C7 Batterij Kopen. Specialist in Laptop Accu's en Laptop Adapters. Wij hebben scherp geprijsde onderdelen voor laptops, en tablets van alle merken!
Type: Li-polymer
Batterijvoltage: 3.7V
Batterijcapaciteit: 1450mah
Kleur:Zwart

partnummers:
TLi014C7

modellen:
Alcatel One Touch

Bestsellers


GAMES GAMES GAMES
GAMES GAMES GAMES
GAMES    

ASUS C31N1517 batterij korting tot 30% 4780mAh/55Wh - 11.55V - Li-ion

http://www.batterij-pc.nl/
ASUS C31N1517 laptop accu's voor ASUS TP301 TP301UA TP301UJ,voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen ! 1 jaar garantie Veilig betalen,30 dagen niet goed, geld terug! Snel Geleverd ! Batterij-pc.nl de grootste accu ASUS C31N1517 leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe ASUS C31N1517 batterij, goedkope, snelle levering, goede service.

ASUS C31N1517 laptop accu’s voor ASUS TP301 TP301UA TP301UJ

Batterij ASUS C31N1517

 • Merknaam: ASUS ACCU
 • Type: Li-ion
 • Batterijcapaciteit: 4780mAh/55Wh
 • Batterijvoltage: 11.55V
 • Kleur: Zwart
 • Normale prijs: € 67.13
 • Onze prijs: € 46.99
 • Contact: info:batterij-pc.nl

Deze ASUS C31N1517 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

Deze ASUS C31N1517 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

ASUS TP301, TP301U, TP301UA, TP301UA6200, TP301UA6500, TP301UJ, VivoBook Flip TP301UA, VivoBook Flip TP301UJ

Lang leve je laptop accu ASUS C31N1517

Alle lithium-ion laptop accu's verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je ASUS C31N1517 batterij aanzienlijk verlengen.

1. Trek hem niet helemaal leeg
Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.

2. Houd ASUS C31N1517 accu koel.
Bewaar de ASUS TP301 TP301UA TP301UJ accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de laptop accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.

3. Gun batterij voor ASUS C31N1517 wat rust.
Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.

4. Minder hardware.
Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen.

5. Minder helderheid.
De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen.

Batterie ordinateur portable au moins 20% de réduction
 Welkom bij batterij-pc.nl, Aankoop van laptop batterijen, adapters en elektronische producten, goede en lage Prijs! Wij bieden een groot assortiment laptop accu's en adapters voor bijna alle laptops. Vul simpelweg het modelnummer of partnummers in en u krijgt direct de resultaten van de producten die wij aanbieden die compatibel zijn met uw laptop. De accu / batterij is van prima kwaliteit uiterst betrouwbaar en past gegarandeerd in je laptop. 
Welke vraag of hulp over ASUS C31N1517, neem dan gerust contact met ons op door info@batterij-pc.nl!

 

 


laptop accu it
batterij laptop jp
laptop accu's pl
laptop batterij es
batterij van de laptop ru

 

Nieuwe SONY VGP-BPS37 accu voor SONY Vaio Pro11 Ultrabook 11.6 (Svp11216cw/s)

http://www.batterij-pc.nl/
Als u opzoek bent naar het beste merk nieuwe SONY VGP-BPS37 laptop accu tegen de laagste prijs, bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids- en compatibiliteitseisen .SONY Vaio Pro11 Ultrabook 11.6 (Svp11216cw/s) compatible laptop accu / batterij. Wij bieden de hoogste kwaliteit laptop accu tegen de laagste prijs , het hoogste niveau van service en het veilige .

Sony VGP-BPS37 accu voor Sony Vaio Pro11 Ultrabook 11.6 (Svp11216cw/s)

Batterij SONY VGP-BPS37

 • Merknaam: SONY ACCU
 • Type: Li-ion
 • Batterijcapaciteit: 4125MAH/31WH
 • Batterijvoltage: 7.5V
 • Kleur: Zwart
 • Normale prijs: € 72.84
 • Onze prijs: € 50.99
 • Contact: info:batterij-pc.nl

Deze SONY VGP-BPS37 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

Deze SONY VGP-BPS37 laptop accu Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

Sony VAIO SVP1121 (Pro 11) SVP11227SCB SVP11214CXB SVP112A1CL

Waarom u uw SONY VGP-BPS37 laptop batterij bestelt op batterij-pc.nl?

Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

Quality Assurance: Al onze producten waaronder SONY VGP-BPS37 accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

Lage Prijs Garantie: Goedkope laptop batterij voor SONY Vaio Pro11 Ultrabook 11.6 (Svp11216cw/s). Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

Batterie ordinateur portable au moins 20% de réduction
Welkom bij batterij-pc.nl, Aankoop van laptop batterijen, adapters en elektronische producten, goede en lage Prijs! Wij bieden een groot assortiment laptop accu's en adapters voor bijna alle laptops. Vul simpelweg het modelnummer of partnummers in en u krijgt direct de resultaten van de producten die wij aanbieden die compatibel zijn met uw laptop. De accu / batterij is van prima kwaliteit uiterst betrouwbaar en past gegarandeerd in je laptop. 
Welke vraag of hulp over SONY VGP-BPS37, neem dan gerust contact met ons op door info@batterij-pc.nl!

 

 


laptop accu it
batterij laptop jp
laptop accu's pl
laptop batterij es
batterij van de laptop ru

 

Adapter SONY ACDP-100D01 voor SONY Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01 Lage Prijs

http://www.batterij-pc.nl/
Wij bieden de hoogste kwaliteit 100Watt SONY ACDP-100D01 Laptop AC Adapter voor SONY Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01 bij batterij-pc.nlSONY Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01 opladers 1 jaar garantie! 30 dagen niet goed, geld terug!

ACDP-100D01 laptop adapter- [ 100 - 240V 2.0A 50~ 60Hz ] - [ 19.5V ~ 5.2A , 100Watt ]

SONY ACDP-100D01 laptop adapter

 • Merknaam: SONY adapter
 • Batterijcapaciteit: 100 - 240V 2.0A 50~ 60Hz
 • Batterijvoltage: 19.5V ~ 5.2A , 100Watt
 • Normale prijs: € 34.27
 • Onze prijs: € 23.99
 • Voorraad: Op voorraad !
 • Contact: info:batterij-pc.nl

Deze Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01 laptop adapter Geschikt voor onder andere de volgende partnummers:

 • PCGA-AC19V7 PCGA-19V7 PCGA-AC19V4 PCGA-19V4 ACDP-100D01

Deze Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01 laptop adapter Geschikt voor onder andere de volgende modellen:

Sony Vaio PCG-GRT serie
Sony Vaio PCG-GRT100, Sony Vaio PCG-GRT1002A, Sony Vaio PCG-GRT160,
Sony Vaio PCG-GRT170, Sony Vaio PCG-GRT230, Sony Vaio PCG-GRT240G, 
Sony Vaio PCG-GRT250, Sony Vaio PCG-GRT250PL, Sony Vaio PCG-GRT260G, 
Sony Vaio PCG-GRT270, Sony Vaio PCG-GRT2702P21, Sony Vaio PCG-GRT270G, 
Sony Vaio PCG-GRT270P21, Sony Vaio PCG-GRT700, Sony Vaio PCG-GRT715, 
Sony Vaio PCG-GRT715E, Sony Vaio PCG-GRT715M, Sony Vaio PCG-GRT716, 
Sony Vaio PCG-GRT716S, Sony Vaio PCG-GRT795, Sony Vaio PCG-GRT795MP, 
Sony Vaio PCG-GRT796HP, Sony Vaio PCG-GRT796SP, Sony Vaio PCG-GRT796
Sony Vaio PCG-FRV serie
Sony Vaio PCG-FRV25, Sony Vaio PCG-FRV26, Sony Vaio PCG-FRV27, 
Sony Vaio PCG-FRV28, Sony Vaio PCG-FRV31, Sony Vaio PCG-FRV37
Sony Vaio PCG-GRV serie
Sony Vaio PCG-GRV616S, Sony Vaio PCG-GRV616G, Sony Vaio PCG-GRV550,
Sony Vaio PCG-GRV600, Sony Vaio PCG-GRV670, Sony Vaio PCG-GRV670P, 
Sony Vaio PCG-GRV680, Sony Vaio PCG-GRV680P
Sony Vaio PCG-GRZ serie
Sony Vaio PCG-GRZ10, Sony Vaio PCG-GRZ20, Sony Vaio PCG-GRZ230, 
Sony Vaio PCG-GRZ270, Sony Vaio PCG-GRZ515, Sony Vaio PCG-GRZ515G, 
Sony Vaio PCG-GRZ530, Sony Vaio PCG-GRZ600P1, Sony Vaio PCG-GRZ600P3,
Sony Vaio PCG-GRZ600P6, Sony Vaio PCG-GRZ610, Sony Vaio PCG-GRZ615M, 
Sony Vaio PCG-GRZ600, Sony Vaio PCG-GRZ615G, Sony Vaio PCG-GRZ615S,
Sony Vaio PCG-GRZ630, Sony Vaio PCG-GRZ660
Sony Vaio PCG-GRS serie
Sony Vaio PCG-GRS51M, Sony Vaio PCG-GRS100, Sony Vaio PCG-GRS150, 
Sony Vaio PCG-GRS150K, Sony Vaio PCG-GRS150P, Sony Vaio PCG-GRS170, 
Sony Vaio PCG-GRS170P, Sony Vaio PCG-GRS175
Sony Vaio VGN-A serie
Sony Vaio VGN-A130, Sony Vaio VGN-A150, Sony Vaio VGN-A160, Sony Vaio VGN-A190,
Sony Vaio VGN-A260, Sony Vaio VGN-A290, Sony Vaio VGN-A690, Sony Vaio VGN-A790
Sony Vaio VGN-B serie
Sony Vaio VGN-B100B05, Sony Vaio VGN-B100B

SONY ACDP-100D01 laptop adapter

SONY ACDP-100D01 laptop adapter

Waarom u uw Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01 Laptop adapter bestelt op batterij-pc.nl?

Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

Quality Assurance: Al onze producten waaronder Sony ACDP-100D01 adapters hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

Lage Prijs Garantie: Goedkope Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01 laptop power supply. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

Batterie ordinateur portable au moins 20% de réduction
 Welkom bij batterij-pc.nl, Aankoop van laptop batterijen, adapters en elektronische producten, goede en lage Prijs! Wij bieden een groot assortiment laptop accu's en adapters voor bijna alle laptops. Vul simpelweg het modelnummer of partnummers in en u krijgt direct de resultaten van de producten die wij aanbieden die compatibel zijn met uw laptop. De accu / batterij is van prima kwaliteit uiterst betrouwbaar en past gegarandeerd in je laptop. 
Welke vraag of hulp over Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01 laptop adapter, neem dan gerust contact met ons op door info@batterij-pc.nl!

 

 


laptop opladers it
laptop adapter's jp
adapter laptop pl
laptop adapter es
opladers laptop ru

 

Wat je moet weten over lithium-ion batterijen

Het klinkt allemaal vanzelfsprekend. De batterij is leeg, even een lader erbij pakken en hoppa, een paar uur later is de accu vol. Handig! Snel, milieuvriendelijk, kostenefficiënt en duurzaam. In 9 van de 10 gevallen hoef je niet naar je batterijen om te kijken en zijn ze na een nachtje slapen weer vol. Bij Lithium-Ion accu's gaat dit helaas niet altijd op en zul je zeer goed op moeten letten. Want een Li-on accu kan bij verkeerd gebruik zéér gevaarlijk zijn.

Batterij-PC Kunnen de batterijen verkopen geen gevaar opleveren.

Wat is een Lithium-Ion accu?

Een Lithium-Ion accu is een batterij waarbij de Ionen van de batterij verschuiven van de negatieve electrode, naar de positieve electrode, en andersom. Lithium-Ion batterijen zijn tegenwoordig een veelgebruikte accu in consumentenelektronica, de meest gebruikte batterij in telefoons, mp3 spelers en overige draagbare apparatuur. Lithium-ion batterijen hebben een zeer hoge energiedichtheid, geen geheugen effect en hebben een geringe zelfontlading.

Eigenschappen

De spanning van een enkele batterijcel staat meestal vastgezet op 3.6 of 3.7 volt. Dit noemen we de nominale spanning. Echter kan de daadwerkelijke spanning tijdens het gebruik variëren van 2.4 tot 4.2 volt. Wanneer de spanning onder de 2.4 volt komt, gaat de cel kapot. De cel is te diep ontladen en onherstelbaar beschadigd. Daarom wordt vaak een veiligheidsspanning van 3 volt aangehouden. Als de cel tot dit voltage wordt ontladen is er niets aan de hand. Het opladen van een Li-Ion accu duurt doorgaans 3 uur. Staar je niet blind op snelladers voor deze batterijen, praktijktests hebben aangetoond dat er 3 uur nodig is totdat een accu volledig is opgeladen.

Wat zijn in het kort de voordelen van een Li-Ion accu:

 • Zeer hoge energiedichtheid
 • Geringe zelfontlading
 • Geen geheugeneffect
 • Hoog vermogen, lange levensduur

Wat zijn in het kort de nadelen:

 • Relatief duur in aanschaf
 • Gevaarlijk bij verkeerd gebruik
 • "Unprotected" accu's moeten continu gecontroleerd worden

Levensduur

Gemiddeld genomen hebben Li-Ion batterijen een levensduur van 3 jaar. De levensduur van een accu begint al af te nemen op het moment dat de batterij de fabriek verlaat.

Zoals al eerder vermeldt, hebben Li-Ion batterijen een minimale zelfontlading. Je zou dus gerust je volle accu's weg kunnen leggen en een paar maanden later weer kunnen gebruiken. Je hebt dan nog nagenoeg de volledige capaciteit beschikbaar. Hoewel, hoe voller de batterij wordt weggelegd, hoe sneller de batterij van binnen begint te oxideren en dus de levensduur afneemt. Wanneer je de accu's een langere tijd niet gebruikt, leg ze dan weg terwijl er nog zo'n 60-70% capaciteit in zit. Dit is ongeveer 3.7 volt.

Kort gezegd: de levensduur van de accu is afhankelijk van de mate van laden en ontladen. Verschillende tests wijzen uit dat wanneer een Li-Ion accu volledig wordt opgeladen tot 4.2 volt, het aantal laadcycli rond de 500 ligt. Wanneer de accu tot slechts 90% wordt opgeladen (gelijk aan 4.1 Volt) zijn er ruim 1000 laadcycli haalbaar. Het is dus niet geheel onverstandig om de accu met een multimeter na te meten.

100W 19.5V 5.2A New AC Adapter Charger voor Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01 Laptop

http://www.batterij-pc.nl/

100W 19.5V 5.2A New AC Adapter Charger voor Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01 Laptop

100W 19.5V 5.2A New AC Adapter Charger voor Sony Vaio PCGA AC19V4 ACDP-100D01 Laptop
 • Merknaam:SONY adapter
 • Batterijcapaciteit: 100 - 240V 2.0A 50~ 60Hz
 • Batterijvoltage: 19.5V ~ 5.2A  , 100Watt
 • Grootte: 6.5mm*4.4mm

partnummers:
PCGA-AC19V7, PCGA-19V7, PCGA-AC19V4, PCGA-19V4 ACDP-100D01

modellen:
Sony Vaio PCG-GRT Series
Sony Vaio PCG-GRT100, Sony Vaio PCG-GRT1002A, Sony Vaio PCG-GRT160,
Sony Vaio PCG-GRT170, Sony Vaio PCG-GRT230, Sony Vaio PCG-GRT240G,
Sony Vaio PCG-GRT250, Sony Vaio PCG-GRT250PL, Sony Vaio PCG-GRT260G,
Sony Vaio PCG-GRT270, Sony Vaio PCG-GRT2702P21, Sony Vaio PCG-GRT270G,
Sony Vaio PCG-GRT270P21, Sony Vaio PCG-GRT700, Sony Vaio PCG-GRT715,
Sony Vaio PCG-GRT715E, Sony Vaio PCG-GRT715M, Sony Vaio PCG-GRT716,
Sony Vaio PCG-GRT716S, Sony Vaio PCG-GRT795, Sony Vaio PCG-GRT795MP,
Sony Vaio PCG-GRT796HP, Sony Vaio PCG-GRT796SP, Sony Vaio PCG-GRT796
Sony Vaio PCG-FRV Series
Sony Vaio PCG-FRV25, Sony Vaio PCG-FRV26, Sony Vaio PCG-FRV27,
Sony Vaio PCG-FRV28, Sony Vaio PCG-FRV31, Sony Vaio PCG-FRV37
Sony Vaio PCG-GRV Series
Sony Vaio PCG-GRV616S, Sony Vaio PCG-GRV616G, Sony Vaio PCG-GRV550,
Sony Vaio PCG-GRV600, Sony Vaio PCG-GRV670, Sony Vaio PCG-GRV670P,
Sony Vaio PCG-GRV680, Sony Vaio PCG-GRV680P
Sony Vaio PCG-GRZ Series
Sony Vaio PCG-GRZ10, Sony Vaio PCG-GRZ20, Sony Vaio PCG-GRZ230,
Sony Vaio PCG-GRZ270, Sony Vaio PCG-GRZ515, Sony Vaio PCG-GRZ515G,
Sony Vaio PCG-GRZ530, Sony Vaio PCG-GRZ600P1, Sony Vaio PCG-GRZ600P3,
Sony Vaio PCG-GRZ600P6, Sony Vaio PCG-GRZ610, Sony Vaio PCG-GRZ615M,
Sony Vaio PCG-GRZ600, Sony Vaio PCG-GRZ615G, Sony Vaio PCG-GRZ615S,
Sony Vaio PCG-GRZ630, Sony Vaio PCG-GRZ660
Sony Vaio PCG-GRS Series
Sony Vaio PCG-GRS51M, Sony Vaio PCG-GRS100, Sony Vaio PCG-GRS150,
Sony Vaio PCG-GRS150K, Sony Vaio PCG-GRS150P, Sony Vaio PCG-GRS170,
Sony Vaio PCG-GRS170P, Sony Vaio PCG-GRS175
Sony Vaio VGN-A Series
Sony Vaio VGN-A130, Sony Vaio VGN-A150, Sony Vaio VGN-A160, Sony Vaio VGN-A190,
Sony Vaio VGN-A260, Sony Vaio VGN-A290, Sony Vaio VGN-A690, Sony Vaio VGN-A790
Sony Vaio VGN-B Series
Sony Vaio VGN-B100B05, Sony Vaio VGN-B100B
laptop batterij

Recente Besteltdngen

GSB250_eu
LG ADS-40FSG-19   adapter 19V 1.3A 25W
[€ 23.00]
1512
MICROSOFT 1513,1512  adapter 12V 2A,24W (ref to the picture)
[€ 39.08]
GSB293
LG DA-50F25  adapter 25V - 2A, 50W
[€ 28.99]
VGP-AC10V10
SONY VGP-AC10V10,ADP-50ZH B  adapter 10.5V 3.8A 5V 1A
[€ 46.35]
GSB195_add
SONY VGP-AC10V10   adapter 10.5V 3.8A
[€ 37.99]
GSB250_eu
LG ADS-40FSG-19   adapter 19V 1.3A 25W
[€ 23.00]

25W 14V 1.79A/1.786A AC Adapter voor Samsung LED A2514_KSM LS22C,LS19D&#65292;LS22D,LS19E,LS22D

http://www.batterij-pc.nl/

25W 14V 1.79A/1.786A AC Adapter voor Samsung LED A2514_KSM LS22C,LS19D,LS22D,LS19E,LS22D

25W 14V 1.79A/1.786A AC Adapter voor Samsung LED A2514_KSM LS22C,LS19D,LS22D,LS19E,LS22D
 • Merknaam:SAMSUNG adapter
 • Batterijcapaciteit: 100-240V  50-60Hz (for worldwide use)
 • Batterijvoltage: 1.79A/1.786A, 25W
 • Grootte: 6.5 mm×4.4 mm, with central pin inside (ref to the picture)

partnummers:
BN44-00865A A2514_KSM

modellen:
Samsung LED LS19A,LS22A,LS19B,LS22B,LS19C,LS22C,LS19D,LS22D,LS19E,LS22D
Samsung Led Monitor Power Supply Charger
laptop batterij

Recente Besteltdngen

GSB250_eu
LG ADS-40FSG-19   adapter 19V 1.3A 25W
[€ 23.00]
1512
MICROSOFT 1513,1512  adapter 12V 2A,24W (ref to the picture)
[€ 39.08]
GSB293
LG DA-50F25  adapter 25V - 2A, 50W
[€ 28.99]
VGP-AC10V10
SONY VGP-AC10V10,ADP-50ZH B  adapter 10.5V 3.8A 5V 1A
[€ 46.35]
GSB195_add
SONY VGP-AC10V10   adapter 10.5V 3.8A
[€ 37.99]
GSB250_eu
LG ADS-40FSG-19   adapter 19V 1.3A 25W
[€ 23.00]

30V 333mA Printer AC Power Supply Adapter voor HP Deskjet 0957-2286 1000 2000

http://www.batterij-pc.nl/

30V 333mA Printer AC Power Supply Adapter voor HP Deskjet 0957-2286 1000 2000

30V 333mA Printer AC Power Supply Adapter voor HP Deskjet 0957-2286 1000 2000
 • Merknaam: HP adapter
 • Batterijcapaciteit: AC 110--240V 50/60Hz
 • Batterijvoltage: 30V 333mA
 • Grootte: 120x70x60mm
 • kleur: Zwart

partnummers:
LH-03333 0957-2286

modellen:
HP DESKJET 0957-2286 1000, 1050, 2000, 2050, 3000, 3050, etc.
laptop batterij

Recente Besteltdngen

GSB250_eu
LG ADS-40FSG-19   adapter 19V 1.3A 25W
[€ 23.00]
1512
MICROSOFT 1513,1512  adapter 12V 2A,24W (ref to the picture)
[€ 39.08]
GSB293
LG DA-50F25  adapter 25V - 2A, 50W
[€ 28.99]
VGP-AC10V10
SONY VGP-AC10V10,ADP-50ZH B  adapter 10.5V 3.8A 5V 1A
[€ 46.35]
GSB195_add
SONY VGP-AC10V10   adapter 10.5V 3.8A
[€ 37.99]
GSB250_eu
LG ADS-40FSG-19   adapter 19V 1.3A 25W
[€ 23.00]